Gammelt - tur 2012 |
 

Europaturne


NYTT 29 juni 2012 : Siste info på venstre side i menyenOBS: Se menyen på venstre side for ny info om dugnad og tilbud fra Aftenposten

 

Påmelding til Europaturne 2012 ( oppdatert 28 mars 2012)

Cornerstone, Ungdomskoret Vivace, Nettavis.net, Cs Dans og Firkant.tv inviterer.

Europaturen er ment å være et felles prosjekt for hele ungdomsmiljøet rundt Cornerstone. Vi ønsker gjennom dette tiltaket å få flere grupper som jobber konkret gjennom hele året for å få til konkrete aktiviteter som de øver på frem til sommeren – og som de kan være stolte av.

Det er derfor et viktig krav til alle som skal være med  at de må møte opp alle ganger som aktiviteten de har meldt seg på har øvelser/treninger/samlinger. For Vivace betyr dette at man må møte opp hver onsdag, for de andre er det annenhver uke. Totalt 3 fravær er tillatt frem til turen – ellers må det gjøre spesielle avtaler med Ragnvald Holst-Larsen

Vanlige turregler gjelder på denne turen som på alle turer som Vivace/Cornerstone har hatt i over 20 år:

-    Ingen bruk av rusmidler, rusbrus eller andre koffeindrikker
-    Alle må møte opp på alle samlinger på turen og rette seg etter de beskjeder som blir gitt av lederne
-    Ingen får gå alene noen steder vi besøker underveis og din leder og saueleder må tilenhver tid vite hvor du befinner deg og hvem du går sammen med

Hvis disse reglene blir brutt så vil det i verste fall være slik at man blir sent hjem umiddelbart for foresattes regning noe som kan være svært dyrt når vi reiser i utlandet.

Det er viktig å ha med seg godt med klær til både varme og kalde dager på tur. I tillegg vil man måtte regne med å ligge på gulv 3 dager ( søndag, fredag og lørdag ) Et godt liggeunderlag er viktig å ha med seg sammen med sovepose. En viktig ting som vi forutsetter at alle har på turen er egen reiseforsikring. Når det gjelder behovet for pass så er det nå slik at man ikke trenger pass innenfor Schengen landene , men alle må ha med et bankkort eller annen legitimasjon..

Mat spiser vi undervis på ulike måter, noen ganger supper og brødmat, mens andre ganger går vi på Mc Donalds – men vi forsøker å begrense dette til 2 ganger i løpet av turen. Alle kan regne med å få et varmt måltid hver dag i gjennom turen inkludert i prisen. I tillegg skal alle få et brødmåltid og et kveldsmåltid med brød og juice hver dag. For å forsøke å gjøre turen så rimlig som mulig så ønsker vi at alle har med seg 1 brød , 2 pålegg og 2 juice når vi reiser. Denne maten blir lagt sammen til en stor ”tur mateske” som vi bruker til små brød måltid stopp underveis nedover de 2 første dagene.

Pris:
Turen har mange store utgifter som for eksempel leie av skikkelig buss med sjåfør : ca  8000 kr x 8 dager = 64000, noen overnattinger må vi betale for på hotell, mens middager til 60 stk ligger på flere tusen kroner. Skulle hver og en dekke sine kostnader så ville turen koste over 3000 kr, men vi har valgt å satse på at prisen skal være 2000 kr – og at vi i tillegg forsøker å få ulike sponsorer som hjelper oss å dekke de siste utgiftene. Vivace og Nettavis.net legger i 50.000 i turen for å få det til å gå i 0

Konserter og opptredner
Vi skal ha konserter i København, Nederland og Tyskland – altså totalt 3 store konserter. Det er ikke klart hvor i København konsertene skal være, men Nederland og Tyskland er nå klare. I tillegg vil vi forsøke å få til en uteopptreden i alle Tyskaland og Nederland – altså show ute på gata – noe som kanskje er spesielt morsomt for danserne. Koret vil da synge akapella uten lydanlegg.

Firkant.tv og Nettavis.net
Firkant.tv og Nettavis.net har plass til 10 ungdommer som skal jobbe med å lage reportasjer under hele turen. Vi vil ha med 3 relativt kraftige bærbare video redigerings pcer og 3 kamerater som 3 team skal jobbe med. Teamene vil ha som fast oppgave å lage en reportasje for hver dag som skal legges ut på internett og i tillegg vises til alle på kveldssamlingene. På konsertene vil disse teamene vise frem reportasjer og filmer som er laget  ukene før avreise som forteller om Norge og om ungdomsklubben vår. Firkant.tv skal også lage flere dramatiseringer av bibelfortellinger som vi vil jobbe med i løpet av året. Journalistene i Nettavis.net skal lage artikler fra turen som legges fortløpende ut på nettet.

Lydgruppe og rigge/sjauegruppe
Vi vil ha en egen gruppe som jobber med lyd på konserter og har ansvar for å flytte utstyr, sette opp til konsert og sjaue inn og ut av bussen underveis. Det er få plasser på denne gruppa.

Kan man delta på turen uten å være i en gruppe: NEI – på denne turen er det IKKE mulig.

Program

Hver dag starter med en enkel bibeltime og frokost og hver kveld avsluttes med brødmåltid, litt underholdning og nattaord. Det er fint om alle har med bibel på turen så de blir litt kjent med den.

Søndag 8.juli
Europaturneen starter søndag 8.juli med avreise kl 07.00 fra Prix
Vi vil stoppe 2 ganger underveis nedover for å spise  brødmat og vi lager en enkel suppe når vi kommer til en kirke i København som vi skal overnatte i.
Ankomst København på ettermiddagen.
Konsert i kirke ( vi er fortsatt ikke sikre på hvilken kirke dette blir - og om det blir noe konsert - dette ser vanskelig ut siden de fleste er på ferie på denne tiden)

Mandag:
Etter frokost og en kort bibeltime skal vi ut på en lang reiseetappe som den første dagen. Vi skal kjøre litt over 80 mil ned til Rotterdam. Som dagen før vil vi stoppe 2 eller 3 ganger denne dagen for å spise brødmåltider i tillegg til at vi vil spise et varmt måltid på MC donalds denne dagen. Vi ankommer Utrech sent denne kvelden og vil finne frem til vårt overnattings sted
se link her til overnattings sted: http://www.groepsaccommodaties.com/huis/KAM-709/ 

Tirsdag:
Denne dagen skal vi på seightseeing i Utrecht og vi skal også møte ungdommene i koret vi skal besøke der nede. I tillegg til å spise et hyggelig måltid med  dem skal vi også øve inn 2 sanger sammen til konserten på onsdag kveld. Det blir selfølgelig en del fritid denne dagen og mulighet for å shoppe.

Onsdag:
Vi forsøker å finne et sted for bading hvis det er mulig ( sånne detaljer vet vi ikke enda). Det blir også litt seightseeing denne dagen, men vi setter av god tid foran konserten som er i en lokal kirke på kvelden. Vi regner med en ute opptreden denne dage for kor og dansegruppe.

Torsdag
Vi reiser tidlig på morgenen til Tyskland og satser på å komme til Berlin sent på ettermiddagen. Vi kommer til å sette av tid til 3 timer shopping denne dagen. Vi skal overnatte midt i Berlin i den svenske sjømansskirken og på et overnattingssted like ved. Vi skal ikke ha konsert denne kvelden, kun en hyggelig kvelds samling sammen


Fredag
Vi reiserl Eutin i nord tyskland hvor vi skal ha konsert . Vi har vært hos denne menigheten veldig mange ganger før og det er alltid veldig hyggelig å besøke dem.

Lørdag
Busstur fra Eutin til København er ikke så lang så vi regner med at det blir mulighet for å gå i københavn når vi kommer frem der – altså litt shopping her også. ( det kommer litt ann på når vi kommer avgårde)

Søndag
Vi reiser tidlig hjemover og regner med å være hjemme søndag kveld. Her blir det nok mye soving på bussen.


Det er totalt 45 plasser på bussen ( Vi satser på en vanlig buss) og ca 25-30 av disse går til Vivace, 10 går til Nettavis/Firkant.tv og de siste 10 går til Dansere. Vi skal også ha med ca 8 voksne ledere og noen sjauere så det vil bli dårlig med plass på gruppene.

Pr 28.mars er vi nå 44 påmeldte - det er derfor viktig å vite at man kan miste plassen sin hvis man etter denne dato har mer enn 3 fravær. For Nettavis, Dans og shauegjengen er det egne dager man skal møte opp på.

 

Alle må møte opp på konserten  lørdag 14april kl 18.00 i Råholt kirke  ( De som skal synge skal møte kl 15 - Nettavis gjengen skal ta opp film og de andre må hjelpe til å rydde etter konserten)  I tillegg må alle komme på avslutningskonserten før turen onsdag  13.juni kl 19.00 på CornesrtoneDUGNAD:
For å kunne få den rimlige prisen på 2000 kr så vil det være nødvendig at alle som skal være med på tur kan stille opp EN gang sammen med 1 voksen på en dugnad. Dette er nødvendig for å få inn nok penger til turen. Har man ikke mulighet til å stille opp på dugnad så kan man kjøpe seg fri fra dette for 1000 kr. Tilbud om dugnad vil komme flere ganger i løpet av året og dere melder dere på slik at dere alle kan få gjort dette før vi kommer til juli 2012.

Ansvarlig leder er Ragnvald Holst-Larsen. Mob 95751335 eller mail: ragnvald@holars.no . I tillegg til dette vil Geir Gustavsen,  Odd Sandholt, dirigent  Christina Gjestvang, Tonje Karlsen  og mange flere voksne delta slik at det totalt er 8 voksne ledere. Vivace har reist på sommertur i over 20 år og første store utenlandstur var i 1996 til Nederland. Vi har derfor lang erfaring og god kompetanse og setter sikkerheten til ungdommene først både i forhold til transport, men også i forhold til hva de får lov å gjøre m.m.


Første delinnbetaling er 15 april 2012  på 1000 kr, og andre delinnbetaling er 15mai  2012 på 1000 kr. Viktig: Ingen vil få tilbake noe innbetalt beløp uansett grunn. Hvis deltaker må trekkes seg grunnet sykdom benyttes ordinære reiseforikringer.

Påmelding:------------------------------------------------------------------------------------------klipp

Jeg har lest turreglene og melder herved på min sønn/datter på turen.

Navn ungdom: __________________________________________________
f. dato:_____________

Mobil Ungdom ________________________________

epost ____________________________

Ønsker å delta på

___ Dans ___ Vivace ___ Nettavis ___ Firkant.tv ___ Lydgruppe/sjauing  ___

Navn foresatt ____________________________, Mobil foresatt____________________

Signatur foresatt : __________________________________________

Spesielle sykdommer m.m. ______________________________________
Ungdommen ønsker å sove sammen med _______________ og ___________ og ______
( separate gutte og jente leiligheter)

Da håper vi alle gleder seg til en flott tur
Vennlig hilsen Cornerstone, Vivace, Nettavis, Cs dans.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter
04.06.2020