gammel tur 2015 |
 

Europaturne


Europatur 2015 for Vivace , Nettavis og Dansegruppa


Vi er så heldige å kunne tilby en ny Europatur  onsdag 24.juni 2015 kl 08 til tirsdag 30 juni kl 23

Det blir en liten endring på planene i år siden det var dobbeltbooket i Roskilde baptistkirke. Vi reiser kl 08.00 fra gamle Cornerstone ved Prix onsdag 24.juni - vi reiser da rett ned til Gulbrannagården hvor vi skal bo de 3 første nettene.( Veldig flott campingsted med fantastisk strand - se www.gullbrannagarden.se ) Det blir egen shoppingdag i hyggelige Halmstad.  Lørdag drar vi 3 t i København før vi lander i Eutin. Se oversikt:

onsdag 24.juni Avreise  fra Cornerstone kl 8 til Gulbrannagården( ca 7 timer buss.) Overnatter på leirsted i plassen med senger og madrasser - husk laken !!  

Torsdag 25 kosedag på stranda, Masse moro og underholdning på kvelden. Konsert torsdag eller fredag.

Fredag 26 Tur inn til Halmstad for shopping for de som ønsker det - grilling denne dagen ( hvis vær)

lørdag 27 8.00 Avreise til København. Vi bruker 3 timer i byen før vi kjører videre til  Eutin i Tyskland. ( Ferge tar ca 1 time) Totalt buss tid ca 4 timer  med konsert på kvelden,

søndag 28 Rolig dag i Eutin - masse moro på kvelden og ny mulighet for bading.

mandag 29 Kos i Kiel!!

Tirsdag 30 - vi reiser hjem !! Drar 7.00

Pris for andre enn Vivace : 1500 kr, Vivace får halv pris - både gamle og nye. MEN alle må selge dopapir !!

Alle ( også de som har rimligere tur)  må  selge 10 pakker dopapir utover hele året for å tjene ekstra penger til koret - hvis ikke må de betale 1000 kr for å slippe dette. Hver pakke koster 350 kr. Utsalget begynner 1.januar.

Påmeldingsfrist 1.des for å få disse prisene. Etter denne datoen blir prisene endret !

Turen er KUN for de som som deltar i Vivace, Nettavisen eller Danse gruppa.

Vi håper du vil bli med på en helt fantastisk tur.

Europaturen er ment å være et felles prosjekt for hele ungdomsmiljøet . Vi ønsker gjennom dette tiltaket å få flere grupper som jobber konkret gjennom hele året for å få til konkrete aktiviteter som de øver på frem til sommeren – og som de kan være stolte av.

Det er derfor et viktig krav til alle som skal være med  at de må møte opp alle ganger som aktiviteten de har meldt seg på har øvelser/treninger/samlinger. For Vivace betyr dette at man må møte opp hver onsdag, for de andre er det annenhver uke. Totalt 3 fravær er tillatt frem til turen – ellers må det gjøre spesielle avtaler med Ragnvald Holst-Larsen

Vanlige turregler gjelder på denne turen som på alle turer som Vivace har hatt i over 20 år:

-    Ingen bruk av rusmidler, rusbrus eller andre koffeindrikker
-    Alle må møte opp på alle samlinger på turen og rette seg etter de beskjeder som blir gitt av lederne
-    Ingen får gå alene noen steder vi besøker underveis og din leder og saueleder må tilenhver tid vite hvor du befinner deg og hvem du går sammen med

Hvis disse reglene blir brutt så vil det i verste fall være slik at man blir sent hjem umiddelbart for foresattes regning noe som kan være svært dyrt når vi reiser i utlandet.

Det er viktig å ha med seg godt med klær til både varme og kalde dager på tur. I tillegg vil man måtte regne med å ligge på gulv hver dag. Et godt liggeunderlag er viktig å ha med seg sammen med sovepose. En viktig ting som vi forutsetter at alle har på turen er egen reiseforsikring. Når det gjelder behovet for pass så er det nå slik at man ikke trenger pass innenfor Schengen landene , men alle må ha med et bankkort eller annen legitimasjon..

I 2014 lå vi 2 dager i leiligheter - det gjør vi ikke denne gangen. Vi ligger på gulv alle dager så HUSK en god luftmadrass.

Mat spiser vi undervis på ulike måter, noen ganger supper og brødmat, mens andre ganger går vi på Mc Donalds – men vi forsøker å begrense dette til 2 ganger i løpet av turen. Alle kan regne med å få et varmt måltid hver dag i gjennom turen inkludert i prisen. I tillegg skal alle få et brødmåltid og et kveldsmåltid med brød og juice hver dag. For å forsøke å gjøre turen så rimlig som mulig så ønsker vi at alle har med seg 1 brød , 2 pålegg og 2 juice når vi reiser. Denne maten blir lagt sammen til en stor ”tur mateske” som vi bruker til små brød måltid stopp underveis nedover de 2 første dagene. NÅr det gjelder middag så er det tradisjon at det er griling en dag i Roskilde og Kinamat og Taco i Eutin - ellers ser vi ann litt hva som passer best om det blir Mc Donald, pizza eller noe annet.

Pris:
Turen har mange store utgifter som for eksempel leie av skikkelig buss med sjåfør : ca  8000 kr x 6 dager = 48000, , mens middager til 60 stk ligger på flere tusen kroner. Skulle hver og en dekke sine kostnader så ville turen koste over 3000 kr, men vi har valgt å satse på at prisen skal være 2000 kr ( 1000 kr direkte og 1000 kr gjennom dugnad) – og at vi i tillegg forsøker å få ulike sponsorer som hjelper oss å dekke de siste utgiftene. Vivace og Nettavis.net legger i 50.000 i turen for å få det til å gå i 0

Konserter og opptredner
Vi skal ha konserter i København og Eutin – altså totalt 2 store konserter. I tillegg vil vi forsøke å få til en uteopptreden i alle land.  altså show ute på gata – noe som kanskje er spesielt morsomt for danserne. Koret vil da synge akapella uten lydanlegg.

Nettavis.net

Nettavis.net har plass til 10 ungdommer som skal jobbe med å lage reportasjer under hele turen. Vi vil ha med 3 relativt kraftige bærbare video redigerings pcer og 3 kamerater som 3 team skal jobbe med. Teamene vil ha som fast oppgave å lage en reportasje for hver dag som skal legges ut på internett og i tillegg vises til alle på kveldssamlingene. På konsertene vil disse teamene vise frem reportasjer og filmer som er laget  ukene før avreise som forteller om Norge og om ungdomsklubben vår. Vi skal også lage flere dramatiseringer av bibelfortellinger som vi vil jobbe med i løpet av året. Journalistene i Nettavis.net skal lage artikler fra turen som legges fortløpende ut på nettet.Kan man delta på turen uten å være i en gruppe: NEI – på denne turen er det IKKE mulig

DUGNAD:
For å kunne få den rimlige prisen så man altså selge dopapirr - eventuelt betale 1000 kr ekstrar. Man må selge 10 pakker a 350 kr som vil gi
viktige penger til turen. Dorullene kan selge helt fra 1.januar

Hvis man ønsker får man utdelt 4 pakker i januar, 3 pakker i mars og 3 pakker mai - totalt 10 pakker. Innbetaling må skje en måned etter at man får utdelt dorullene.


Ansvarlig leder er Ragnvald Holst-Larsen. Mob 95751335 eller mail: ragnvald@holars.no .I tillegg vil mange  flere voksne delta slik at det totalt er 8 voksne ledere. Vivace har reist på sommertur i over 20 år og første store utenlandstur var i 1996 til Nederland. Vi har derfor lang erfaring og god kompetanse og setter sikkerheten til ungdommene først både i forhold til transport, men også i forhold til hva de får lov å gjøre m.m.


Første delinnbetaling er 1.januar  på 1000 kr, og andre delinnbetaling er 15 mar på 500 kr. Viktig: Ingen vil få tilbake noe innbetalt beløp uansett grunn. Hvis deltaker må trekkes seg grunnet sykdom benyttes ordinære reiseforikringer.

Påmelding:------------------------------------------------------------------------------------------klipp

Jeg har lest turreglene og melder herved på min sønn/datter på sommertur 2015

Navn ungdom: __________________________________________________


f. dato:_____________

Mobil Ungdom ________________________________

epost ____________________________

Ønsker å delta på

___ Dans ___ Vivace ___ Nettavis ___

Navn foresatt ____________________________, Mobil foresatt____________________

Signatur foresatt : __________________________________________

Spesielle sykdommer m.m. ______________________________________
Ungdommen ønsker å sove sammen med _______________ og ___________ og ______


Da håper vi alle gleder seg til en flott tur
Vennlig hilsen  Vivace, Nettavis, Cs dans.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter
04.06.2020